6 March 2015

Telefoane mobile ideale pentru femei - vezi TOP 5 smartphone-uri

telefoane feminine

Desi majoritatea telefoanelor mobile de pe piata din ziua de azi sunt “unisex”, sunt si dispozitive mobile care ar arata mai bine in mainile femeilor. Aceste smartphone-uri au culori mai deschise ca alb, sau roz , potrivindu-se perfect pietei de cumparare feminine. Am realizat un top 5 telefoane mobile care corespund nevoilor de comunicare feminine.

1. Telefon mobil Apple iPhone 4S, 16GB, Alb

iPhone 4s (modelul white) este unul dintre cele mai achizitionate telefoane mobile Apple de catre femei. Avand trei variante de stocare ( 16, 32, si 64 gb), dispunand de un ecran retina display si aplicatia Siri acum in limba romana pentru variantele cu jailbreak, telefonul iPhone 4s se va ridica la asteptarile oricarui gust feminin.
iphone4s imagine

iPhone 4s Pret

2.Telefon mobil Samsung I9100 Galaxy S2, 16GB, White

Cu totii stim ca fetele sunt înnebunite dupa poze, dar mai ales sa le distribuie pe retelele de socializare. Samsung Galaxy s2 face fotografii exceptionale si in cateva secunde le poti adauga si pe retele sociale preferate. Avand un sistem de operare Android ( foart intuitiv si usor de accesat), doar 8,49 mm grosime, facandu-l astfel un telefon “fita” in buzunarul oricarei fete.

s galaxy s2 Samsung Galaxy S2 Pret

3. Telefon mobil HTC One S, Black

HTC One S, un telefon parca facut pentru mainile fine al femeilor, avand o greutate redusa si un design atragator. Telefonul dispune de ultima versiune a sistemului de operare Android, Ice Cream Sandwich.
HTC One S

HTC One S Pret

4. Telefon mobil Sony Xperia P, Pink

Desi Sony Xperia P este disponibil in culorile argintiu, negru si rosu, culoarea roz este cea mai potrivita pentru o femeie. Telefonul vine in tara noastra cu tehnologia unica White Magic.Aceasta seteaza automat contrastul si luminozitatea display-ului, facand mereu vizibil ecranul , chiar daca esti pe plaja sau foarte expusa la soare. Adaugand pizelii albi, telefonu se va face vizibil in orice situatie si in orice conditii.

Sony Xperia P Sony Xperia P Pret

5. PadFone 2 Station Asus

Ultima varianta recomandata femeilor este de fapt un 3 in 1: telefon, laptop si tableta. Asus Padfone 2 Station este combinatia acestor lucruri. Poti avea un telefon performant, o tableta touch extraordinare cu functii de laptop. Combinatia dintre tableta si telefon este una inovativa, Asus fiind prima companie care aduce pe piata acest lucru. Atat talefonul Asus cat si tableta dispun de Android ICS, smartphone-ul are un ecran de 4,3inch iar tableta de 10 inch.

Asus Padfone PadFone 2 Station Asus Pret

Taguri: Telefoane mobile ideale pentru femei - vezi TOP 5 smartphone-uri

Aplicatii Similare Soft-Telefon.ro