Hungry Shark Evolution | Soft-Telefon.ro – Descarca aplicatii, Jocuri telefoane mobile, tablete Android, iPhone, Gadgeturi, Smartphone

27 March 2015

Hungry Shark Evolution

Detalii Hungry Shark Evolution descarca joc gratuit pe Android

Înotători Feriți-vă! ™ Shark foame este pe spate și înfometați decât oricând!

Experiență de viață ca un rechin în testul final de supraviețuire. Maxilarului dropping grafica 3D și gameplay-ul de acțiune ambalate. Creste de la un pui într-un rechin 10 tone, Great White! Mănâncă-ți de drum în jurul valorii de o lume acvatică divers plin de uimire și de pericol.

Sărbătoare pe creaturi marine gustoase, înotători, broaște țestoase și pescari să crească într-un gigant. Rechini inamice de lupta, submarine, precum și creaturi ciudate ale profundă. Lanțul de bonusuri pentru a câștiga combo-hiscores masive!

Completați misiuni și pentru a găsi comoara pentru a câștiga monede și pietre prețioase. Petrece aceste recompense pe modernizarea abilitățile dumneavoastră rechini sau să cumpărați speciale de salvare elemente. Progrese înregistrate pentru a debloca cele mai feroce fiare din mare: Mako Shark, ciocan, Tiger Shark și atotputernic Marele Alb

caracteristici:
✔ Consola de calitate grafică 3D
✔ 5 specii de rechini să crească & upgrada
✔ Deblocare Rechinii Baby & alte bonusuri minunat!
✔ Un imens gratuit roaming-a teroriza lumea
✔ tactil intuitiv sau prelate controale
✔ comoara Sunken pentru a descoperi
✔ Multe creaturi ciudate si minunate pentru a mânca
✔ 45 misiuni pentru a finaliza
✔ Un ceas robot de Gibbon
Facebook socială caracteristici

Hungry Shark Evolution joaca-te pe telefon sau tableta Android. Descarca jocul Hungry Shark Evolution gratuit pe smartphone-ul tau.

Taguri: Hungry Shark Evolution

Aplicatii Similare Soft-Telefon.ro