26 February 2015

Cum imi gasesc telefonul pierdut/furat? 5 aplicatii ce te ajuta sa-ti recuperezi mobilul sau tableta

gaseste telefon

Ti-a fost furat telefonul sau l-ai pierdut si nu il mai gasesti? Nu dispera. Soft-Telefon.ro va prezinta cinci aplicatii mobile foarte utile in caz de furt sau pierdere cu care va puteti recupera telefonul mobil sau tableta. Aceste aplicatii mobile va ajuta sa localizati dispozitivul mobil prin intermediul computerului si tehnologiei GPS.

 

Cu cele cinci aplicatii anti-furt prezentate mai jos va puteti localiza si recupera dispozitivul disparut.

 

1.Find My iPhone (iPhone, Ipad, Ipod, Mac) – aplicatia gratuita te ajuta sa-ti gasesti orice dispozitiv mobil cu sistem de operare iOS de la Apple care ti-a fost furat sau l-ai pierdut intamplator. Programul Find My iPhone permite utilizatorului sa stearga si datele din memoria telefonului doar cu ajutorul unei parole.

 

2. Seek Droid Lite ( platforma Android) - aceasta este aplicatia gratuita (cea pro costa 0,99$) care te ajuta sa-ti protejezi telefonul sau tableta Android de pierderi si hoti. Pemite localizarea pe harta a dispozitivului mobil, stergerea informatiilor stocate in memorie dar poate sa trimita mesaje pe telefon sau porneste o alarma a telefonului care poate fi oprita doar cu ajutorul unei parole.

 

3. Lookout (Android & iOS) – Aceasta aplicatie o puteti utiliza atat pe dispozitivele cu sistem de operare iOs cat si pe Android. Cu ce ajuta acest program? Permite localizarea mobilului, sterge datele de contact din telefonul pierdut si le muta pe computerul dumneavoastra, activeaza o alarma pe dispozitiv.

 

4. BlackBerry Protect – aplicatie compatibila doar cu dispozitivele mobile Blackberry si utilizatorii BlackBerry App World. Ca functii, enumeram localizarea telefonului, trimiterea de mesaje si stergerea datelor personale din dispozitivul mobil pierdut sau furat.

 

5. Where’s My Droid ( platforma Android) – Aplicatia gratuita oferita de Alienman Tech, conceputa special pentru sistemul de operare Android, te ajuta sa-ti recuperezi telefonul sau tableta in doua moduri diferite. Primul, daca stii sigur ca aparatul este prin preajma, poti declansa o alarma astfel incat sa-l auzi si sa-l recuperezi imediat. A doua metoda este de a-l localiza pe o harta ( daca telefonul este conectat la internet sau are gps-ul activat). Pe langa cele doua metode de gasire a telefonului, aplicatia mai permite si afisarea unui mesaj text pe ecranul aparatului mobil cu datele de contact pentru ca o eventuala persoana ce ti l-a gasit, sa poata lua legatura cu tine.

 

DE RETINUT!!!

- Pentru localizare, telefonul/tableta trebuie sa aibe o conexiune la internet sau GPS Activat

- Daca GPS-ul este activat si sunteti intr-o incapere , este posibil ca dispozitivul dvs sa nu fie gasit deoarece nu sunteti reperat de sateliti in spatii inchise.

- Daca este activa conexiunea la internet dar nu este activ si modul GPS, localizarea se va face cu aproximatie pe dispozitivul mobil.

- Cea mai buna localizare se va face in spatii deschise si cu GPS-ul telefonului activat. Astfel veti sti cu exactitate unde se afla dispozitivul mobil.

 

 

Intrebari sau nelamuriri, ne puteti scrie mai jos. Sper sa va fie de folos aceste aplicatii!

Taguri: Cum imi gasesc telefonul pierdut/furat? 5 aplicatii ce te ajuta sa-ti recuperezi mobilul sau tableta

Aplicatii Similare Soft-Telefon.ro